3- daagse Koorreis naar Gelderland

van D.V. 13 t/m 15 oktober 2022

Van 13 t/m 15 oktober 2022 maken we een korte koorreis in Nederland. We logeren in het Van der Valk hotel in Zwolle en geven concerten in Dedemsvaart en Putten. Tevens maken we excursies naar:

  • Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’
  • ‘Zandverhalen Elburg’
  • ‘Paleis Het Loo’

Het concert in Dedemsvaart wordt gegeven op vrijdag 14 oktober 2023 in kerkelijk centrum ‘de Antenne’ te Dedemsvaart en wordt georganiseerd in samenwerking met het Chr. Mannenkoor ‘Asaf’ uit Dedemsvaart o.l.v. Jorrit Woudt. Muzikale medewerking wordt verleend door Noortje van Middelkoop en panfluit en Jan Lenselink, vleugel. Het orgel wordt beurtelings bespeeld door beide dirigenten, André van Vliet en Jorrit Woudt.

Het concert in Putten wordt gegeven zaterdag 15 oktober in de Oude Kerk te Putten en er wordt medewerking verleend door Noortje van Middelkoop, panfluit, Johan Bredewout, piano en Bert Kruis, orgel. Verder werkt aan dit concert ook mee het mannenensemble ‘Cantare’ dat eveneens onder leiding staat van André van Vliet.

Ter voorbereiding op deze reis worden er in september en oktober 2022 twee repetities gehouden o.l.v. dirigent André van Vliet. Deze zullen gehouden worden op zaterdagmorgen van 10:00 tot 13:00 uur in de Gereformeerde Kerk van Puttershoek.

Voor meer informatie : klik op de posters hieronder